24) 10 minutes

This is not a tricky question.
20 patients were booked but 2 did not turn up. So, 18 patients were present in the surgery.1 of them took 12 minutes whilst the others took 5 minutes.
Total time so far = (1 x 12) + (17 x 5)  = 97 minutes

An urgent call took 8 minutes = 97+8 = 105 minutes

Emergency appointment took 5 minutes = 105 + 5 = 110 minutes.

Surgery ended at 11 am. Surgery time is usually from 9 am to 11 am which 2 hours (120 minutes).
120 – 110 = 10 minutes

Leave a Reply