13) C

Let us use the bar for all ages which is about 18%.

Now remember, the graph is for x days __or more.__

If x = 3

The bar would be for 3 days or more.

Percentage should be = 10 + 6 + 4 + 3 + 11 = 34%

This is higher than 18%.

If x = 4

The bar would be for 4 days or more.

Percentage should be = 6 + 4 + 3 + 11 = 24%

This is higher than 18%.

If x = 5

The bar would be for 5 days or more.

Percentage should be = 4 + 3 + 11 = 18%

This is equal to 18% so this is correct.

If x = 6

The bar would be for 6 days or more.

Percentage should be = 3 + 11 = 14%

This lower than 18%.

So x = 5 and hence, C is correct.

### Like this:

Like Loading...