3) B

Let us break down the cost for 1st stay and then the 2nd stay

1st Stay:
Total nights stayed = 5
Cost of first two nights = $100
Cost of the 3rd, 4th and 5th night = $40 x 3 = $120
Cost of 5 days of car park = $5 x 5 = $25
Total cost for 1st stay = $100 + $120 + $25 = $245

2nd stay:
Since John is staying for 7 or more consecutive nights, he will be charged $40 per night.
Cost of 8 nights = $40 x 8 = $320
Cost of 7 night car park with permit = $25
Cost of car park for 1 extra night = $5
Total cost for car park = $25 + $5 = $30
Total cost for 2nd stay = $320 + $30 = $350

Difference = $350 – $245 = $105

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s